Qui som?

Sotacabina Teatre va néixer l’any 1992 per tal d’oferir una continuïtat en el món teatral a tots aquells membres del Grup de Formació Teatral Sotacabina que assolien la majoria d’edat i no podien continuar.

Aquest salt va ser molt important en el grup ja que vam passar la formació, a aprendre per nosaltres mateixos a actuar, dirigir i totes les altres tasques relacionades amb el món de l’escena.

Tot i això, mai hem estat deslligats del grup de formació, ja que els seus monitors sempre han sortit de l’equip humà de Sotacabina Teatre. És en aquest sentit que podem dir que tots dos grups tenen una llarga història comuna de vint anys.

Sotacabina Teatre és membre de la Federació de Grups Amateurs de Catalunya.

Què fem?

Cada temporada preparem entre tres i cinc espectacles. Ens centrem en totes les fases creatives de la construcció de l’espectacle, des de l’anàlisi del text fins a la posada en escena davant del públic, passant per l’assaig, l’elecció del vestuari o la construcció dels decorats.

BASE DE DADES D’OBRES

Quan ens trobem?

Els assajos de Sotacabina Teatre es fan tres dies a la setmana, dimarts, dijous i divendres de 21:00h a 23:00h.

Quota

Lluïsos de Gràcia: 16,5 € (12 mensualitats)
Sotacabina: 5 € (12 mensualitats)
Matrícula: 37 €

Durant el curs, s’apliquen dues quotes extraordinàries el novembre i el maig en concepte d’ajut a les obres de l’edifici, de 13 €.