Qui som?

El Grup de Formació Teatral Sotacabina va néixer l’any 1979. El grup segueix, des dels seus inicis, la llarga tradició teatral d’altres grups que havien desenvolupat la seva activitat als Lluïsos. L’objectiu era i és formar nens i joves tot introduint-los en el món del teatre. Animem els nostres actors i actrius a la lectura del text teatral, la seva anàlisi i interpretació. Els ajudem a descobrir tot el procés creatiu necessari per a realitzar un espectacle teatral, començant per l’estudi del guió i acabant per la posada en escena, passant per disciplines tan diverses com l’assaig, l’elecció del vestuari o la construcció dels decorats. Estem convençuts que és una bona manera d’aprendre com funciona el teatre des de tots els seus punts de vista. Tota aquesta activitat es desenvolupa sempre apostant pel treball en equip, des d’un punt de vista lúdic i adaptat a les diferents edats dels nois i noies.

El GFT Sotacabina és membre de la Federació de Companyies de Teatre Amateur.

Què fem?

El GFT Sotacabina segueix, des dels seus inicis, la llarga tradició teatral d’altres grups que havien desenvolupat la seva activitat als Lluïsos. L’objectiu era i és formar nens i joves tot introduint-los en el món del teatre. GFT fa anys que du a terme una doble tasca tècnica i pedagògica, per afavorir el desenvolupament dels seus membres no tan sols en la seva vocació teatral, sinó també en el seu desenvolupament personal i com a membres d’una societat activa, justa i responsable. Estem convençuts que la formació en valors és indestriable de la formació teatral.  D’una banda, formem als infants i joves des d’una basant tècnica que consisteix en el desenvolupament d’aquelles capacitats que donen solidesa i potencien l’expressió teatral. D’altra banda i pel sol fet de treballar amb persones, som conscients que el desenvolupament de la tècnica actoral i la formació escènica comporta també una vessant d’educació en valors. Des de GFT entenem el teatre com un espai de diversió, expressió i creixement personal.

Grups

Grans (16 -18 anys)

Mitjans (13 -16 anys)

Menuts (10 – 13 anys)

Quan ens trobem?

Grans: dimarts de 19h a 21h i dissabtes de 11h a 14h*

Mitjans: dimarts de 19h a 21h i dissabtes de 11h a 14h*

Menuts: dissabtes de 11h a 14h

*són els dies d’assaig actuals, però de cara al curs 19/20 poden variar en funció de la disponibilitat de l’equip de directors i directores.

Quota

Lluïsos de Gràcia: 16,5 €  (12 mensualitats)
GFT Sotacabina: 4 €  (12 mensualitats)
Matrícula: 37 €

Durant el curs, s’apliquen dues quotes extraordinàries al novembre i el maig en concepte d’ajut a les obres de l’edifici, de 13 €.