Joaquim FàbregasAvui dimecres 25 de març de 2020 ens ha deixat el nostre amic Joaquim Fàbregas als 79 anys.

En Joaquim era molt estimat per totes les generacions d’actors i actrius que han passat per Sotacabina, ell en va ser un dels fundadors.

Volem recordar-lo com un home de teatre. Al llarg dels seus anys a la companyia ens ha ensenyat com li encantava dirigir espectacles amb detall, carinyo i rigor. Estudiava minuciosament tots els textos i, des del primer dia d’assaig, tenia dissenyat dins del seu cap fins l’últim detall de l’espectacle. L’escenografia i el vestuari eren la seva passió i hi dedicava molts esforços perquè tot brillés com ell s’ho havia imaginat.

Quan era més jove, els que van tenir la sort de veure’l actuar, expliquen que era un gran actor. Molta gent el recorda pel fantàstic dimoni que interpretava en els «Patorcillos en Belén» que durant molts anys es van representar als Lluïsos de Gràcia.

Et recordarem sempre amb una gran estima, Joaquim. I seguirem aprenent a estimar el teatre com tu ens has ensenyat.