Espectacles en gira

Durant el 2013 Sotacabina Teatre disposa de 3 espectacles en gira que ja s’han representat a diverses localitats amb una gran acollida per part del públic.

Políticament Incorrecte
Comèdia / Durada: 90 minuts / 10 actors
Políticament Incorrecte és una brillant comèdia amb un ministre popular com a protagonista. Passar una nit amb una diputada socialista havia de ser el pla perfecte, però es veurà estroncat per l’aparició d’un mort. El ministre, amb la voluntat de desfer-se de la víctima i d’esborrar qualsevol rastre de la seva aventura amb una membre de l’oposició, involucrarà el seu ajudant perquè l’ajudi a sortir del tripijoc que ell mateix ha creat.

L’efecte dels rajos gamma sobre les margarides
Drama / Durada: 70 minuts / 5 actors
En un barri humil d’Amèrica, la Tillie ha de sobreviure amb la seva mare i la seva germana, en una casa que sembla més una presó que una llar. La seva mare, malvada i cruel, i la seva germana, egoista i esbojarrada, creen un caos angoixant. Malgrat això, la Tillie aconsegueix mantenir vius els seus somnis, el seu amor pels àtoms i la seva confiança en la vida, en l’esperança i en l’efecte dels rajos gamma sobre les margarides.

Un Déu ferotge
Tragicomèdia / Durada: 75 minuts / 4 actors
Dues parelles es reuneixen. El fill d’una d’elles, de només nou anys, ha colpejat el de l’altra en un parc. Decideixen mantenir aquesta entrevista per resoldre l’assumpte amb civisme. Benèvols i conciliadors, tenen un discurs comú de tolerància i comprensió. Amb la mateixa subtilesa amb què comencen la seva conversa s’inicia un canvi d’actitud entre ells. Tots contra tots. És el moment en què sorgeix, de dins de cadascun d’aquests personatges, aquell Déu ferotge que es rebel·la contra la insatisfacció de les seves vides.

Per més informació: sotacabina@lluisosdegracia.cat