El grup

QUI SOM?

L’any 1979 neix com a secció dels Lluïsos de Gràcia el Grup de Formació Teatral Sotacabina, amb el principal objectiu de formar nois i noies en l’àmbit de les arts escèniques.

En els seus inicis, al grup, només s’hi podia accedir fins als 18 anys d’edat, però a partir de 1992 es va oferir l’entrada per a adults. Des de llavors, el grup dels més grans es va passar a dir Sotacabina Teatre.

Amb més d’una cinquantena de membres, i més d’un centenar d’obres representades, la secció ja ha complert 30 anys. Sotacabina Teatre és membre de la Federació de Grups Amateurs de Catalunya.


QUÈ FEM?

Sotacabina Teatre és una companyia molt activa, les activitats durant la temporada són representar uns quatre projectes per temporada, realitzar actuacions a diverses localitats de Catalunya, participar en diferents mostres i festivals dins del món del teatre amateur, i a més col·laborar en iniciatives i projectes culturals dins del barri de Gràcia.

Tots els seus integrants participen en tot el cicle de la creació d’una obra de teatre, des de la direcció i ajudantia, dramatúrgia, creació d’escenografies, vestuaris, dissenys d’il·luminació, espai sonor i evidentment, el treball actoral. Aquest funcionament és una bona manera d’aprendre com funciona el teatre des de tots els seus punts de vista.

QUAN ENS TROBEM?

Els assaigs de Sotacabina Teatre són:

dimarts i dijous de 21:00 a 23:00
divendres de 21:00 a 24:00.

QUOTA DE SOCI

Soci Lluïsos de Gràcia: 16,5 € mensuals
Soci Sotacabina: 5€ mensuals